Haarwerken & Pruiken

Bent u op zoek naar een pruik of haarwerk? Haarverlies kan optreden door onder andere, chemotherapie, stress, bestraling, medicijn gebruik of erfelijke factoren. Of het nu gaat om een medische reden of cosmetische reden, u bent bij Lintsen Kappers aan het juiste adres. Lintsen Kappers werkt tevens als consulent voor NHS – Natural Hair Solutions.

Lintsen Kappers stylist Marian – specialist op het gebied van haarwerken en pruiken – is al ruim 45 jaar werkzaam in het kappersvak en is daarom de aangewezen persoon om u bij te staan in het maken van de juiste keuze. Of u nu kiest voor natuurlijk haar of synthetisch haar, er is keuze in overvloed. Ons advies is om voorafgaande aan uw behandeling(en) al een oriënterend gesprek bij ons te hebben.

Vergoeding

Ook helpen wij u graag op weg met de zaken rond de vergoedingen van uw zorgverzekeraar. Als u uw zorgpas meeneemt (daar staat uw BSN nummer op) kunnen wij direct voor u bekijken wat u vergoed krijgt. Dit geldt voor alle zorgverzekeraars.

Verzorging

Na of tijdens chemotherapie kan irritatie aan de hoofdhuid optreden. Wij adviseren u graag de juiste producten (shampoo / conditioner / lotion) voor thuisgebruik. Lintsen Kappers voert speciaal om deze reden een mooie en complete lijn farmaceutische producten van Mediceuticals. U kunt bij Lintsen Kappers ook terecht voor een set verzorgings producten voor uw haarwerk of pruik zodat deze in topconditie blijft.

Tot slot

Denkt u eraan dat u iemand meebrengt bij uw bezoek aan onze salon? Een haarwerk of pruik uitzoeken is vaak een emotionele stap en een bekende aan uw zijde is op dat moment vaak zeer prettig. Daarnaast kan deze persoon een fijne hulp zijn bij het maken van de juiste keuze.

Contact

Wilt u meer informatie of bent u er benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Marian | Lintsen Kappers Alphen aan den Rijn

Lintsen Kappers
Van Nesstraat 33
2404 AV ALPHEN AAN DEN RIJN
0172 – 494 200

Marian Griffioen-Mank
Haarwerk specialist