Merken

Lintsen Kappers werkt met veel respect voor het milieu. Daarom kiezen wij uitsluitend voor PETA-goedgekeurde producten, die nooit op dieren zijn getest. Wij kiezen uitsluitend voor de allerbeste kwaliteit verzorgingsproducten achter onze wasbakken. Voor onze eigen handen, maar vooral voor jouw haar en hoofdhuid!

Logo Kevin Murphy

De producten van KEVIN.MURPHY zijn gebaseerd op skin-care technologie en zorgen voor een diepere verzorging van het haar. Alle producten zijn biologisch afbreekbaar, parabeen- en sulfaatvrij. Dat is goed voor het milieu, maar ook voor jou. De producten bevatten essentiële oliën, wat gezonder en beter is voor je haar dan chemisch samengestelde producten. Ze verzorgen je haar en laten het er natuurlijk en gezond uitzien. De oliën werken als biologische katalysator en geven een natuurlijke stevigheid, vochtbalans en veerkracht aan je haar.

De KEVIN.MURPHY productenlijn is gebaseerd op de Australische cultuur en filosofie, waarin milieuvriendelijkheid voorop staat. Sinds vijf jaar is de lijn verkrijgbaar in Nederland en sindsdien kiest ook Lintsen Kappers hiervoor. De producten staan voor natuurlijk en relaxed: dat zie je terug in de hele lijn. Het fijne aan KEVIN.MURPHY is dat alle producten gewichtloze technologie bevatten, waardoor je haar niet wordt belast of verzwaard. Dit geeft een natuurlijk gevoel aan het haar, alsof er geen product in zit. De stevige ‘hold’ van de producten maakt het haar makkelijk handelbaar. Hierdoor kun je je haar na styling gewoon borstelen zonder dat je het opnieuw hoeft te wassen. Omdat je maar weinig van het product hoeft te gebruiken, werk je hiermee zuinig en milieuvriendelijk.

Colour-me

COLOR.ME is een unieke kleuring met de goedkeuring van Kevin Murphy. Niet alleen geeft het haar een natuurlijke kleur, ook wordt het haar verzorgt tijdens de kleuring. COLOR.ME bevat geen ingrediënten die schadelijk zijn voor het haar en de hoofdhuid. De kleur is Ammonia, PPD en Parabeenvrij! In plaats daarvan zijn er ingrediënten toegevoegd die het haar verzorgen. Honing voedt en verbetert het haar, voegt glans toe en bevordert de elasticiteit. Shea boter is een antioxidant dat voedt en verzacht. Granaatappel is rijk aan omega 5 en essentiële vetzuren. Bevordert kleurbescherming en gaat het verouderingsproces tegen.

Voor de stoere en trendy heren voert Lintsen kappers DEPOT® – een heerlijk merk met haarverzorgingsproducten uit Italië! DEPOT® eert de traditie van de verzorging van mannen met een geavanceerd en uitgebreid concept. De verfijnde maar toch eenvoudige, doelgerichte producten die deel uitmaken van deze lijn zijn moderne must-haves gebaseerd op traditionele formules: echte klassiekers voor de hedendaagse man.

DEPOT® biedt een compleet assortiment aan van mannenverzorgingsproducten en voorziet daarmee in de vraag van mannen, aangepast aan hun behoeften. Specifieke producten van een hoge kwaliteit met een sterke identiteit die gemaakt zijn voor veeleisende mannen.

Logo Four Reasons

Four Reasons is een compleet assortiment aan kwalitatief hoogstaande producten uit Scandinavië voor verzorging en styling van elk haartype. De essentiële ingrediënten van deze producten hebben allemaal een natuurlijke oorsprong. Rozemarijn geeft volume, zonnebloemextract beschermt de haarkleur, keratine-eiwitten versterken het haar en avocadoextract hydrateert en voedt. De producten van Four Reasons kennen een opvallende verpakking, die in Finland al eens met een prestigieuze prijs is bekroond. Het merendeel van de producten wordt vervaardigd in Finland en is daar ecologisch verantwoord geproduceerd.

Logo-Mediceuticals

Lintsen Kappers heeft de juiste producten op voorraad als het gaat om haar- en hoofdhuidproblemen zoals psoriasis, eczeem, schilfers of dunner wordend haar. Deze kunnen optreden als gevolg van hormonale schommelingen of stoornissen. Wij kiezen voor Mediceuticals: een nieuwe generatie van dermatologische haarverzorging, specifiek geformuleerd voor herstel en bescherming van droog, beschadigd, fijn en dunner wordend haar.

De Mediceuticals producten voor dunner wordend haar en intensieve hoofdhuidbehandelingen zijn ontstaan door uitgebreid onderzoek door gespecialiseerde dermatologische wetenschappers. Mediceuticals wetenschappers hebben het meest veilige en effectieve product tegen overmatig haaruitval op de markt weten te brengen door de farmaceutische techniek en natuurlijke geneeswijzen te combineren. Alle Mediceuticals producten worden gefabriceerd in FDA goedgekeurde laboratoria en bestaan uit farmaceutische ingrediënten en farmaceutisch water.

Logo-American-Crew

In 1994 ontketende David Rccuglia een revolutie met de lancering van een innovatieve lijn producten speciaal voor mannen. American Crew is de Official Supplier to Men van uitstekende verzorgingsproducten. American Crew biedt naast vele shampoos en stylingproducten ook scheerproducten, lichaamsverzorgingsproducten en een anti-haaruitval programma. De producten van American Crew zijn onderverdeeld in Classic, Citrus Mint, Tea Tree, Shave en Trichology. Alle producten binnen deze lijn zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten die haar en hoofdhuid beschermen. De formules zijn allemaal geschikt voor dagelijks gebruik en bedoeld om het haar in een gezonde conditie te houden.

Wil je een afspraak maken? We helpen je graag verder!