Merken

Lintsen Kappers werkt met veel respect voor het milieu. Daarom kiezen wij uitsluitend voor PETA-goedgekeurde producten, die nooit op dieren zijn getest. Wij kiezen uitsluitend voor de allerbeste kwaliteit verzorgingsproducten achter onze wasbakken. Voor onze eigen handen, maar vooral voor jouw haar en hoofdhuid!

Logo Kevin Murphy

De producten van KEVIN.MURPHY zijn gebaseerd op skin-care technologie en zorgen voor een diepere verzorging van het haar. Alle producten zijn biologisch afbreekbaar, parabeen- en sulfaatvrij. Dat is goed voor het milieu, maar ook voor jou. De producten bevatten essentiële oliën, wat gezonder en beter is voor je haar dan chemisch samengestelde producten. Ze verzorgen je haar en laten het er natuurlijk en gezond uitzien. De oliën werken als biologische katalysator en geven een natuurlijke stevigheid, vochtbalans en veerkracht aan je haar.

De KEVIN.MURPHY productenlijn is gebaseerd op de Australische cultuur en filosofie, waarin milieuvriendelijkheid voorop staat. Sinds vijf jaar is de lijn verkrijgbaar in Nederland en sindsdien kiest ook Lintsen Kappers hiervoor. De producten staan voor natuurlijk en relaxed: dat zie je terug in de hele lijn. Het fijne aan KEVIN.MURPHY is dat alle producten gewichtloze technologie bevatten, waardoor je haar niet wordt belast of verzwaard. Dit geeft een natuurlijk gevoel aan het haar, alsof er geen product in zit. De stevige ‘hold’ van de producten maakt het haar makkelijk handelbaar. Hierdoor kun je je haar na styling gewoon borstelen zonder dat je het opnieuw hoeft te wassen. Omdat je maar weinig van het product hoeft te gebruiken, werk je hiermee zuinig en milieuvriendelijk.

Colour-me

COLOR.ME is een unieke kleuring met de goedkeuring van Kevin Murphy. Niet alleen geeft het haar een natuurlijke kleur, ook wordt het haar verzorgt tijdens de kleuring. COLOR.ME bevat geen ingrediënten die schadelijk zijn voor het haar en de hoofdhuid. De kleur is Ammonia, PPD en Parabeenvrij! In plaats daarvan zijn er ingrediënten toegevoegd die het haar verzorgen. Honing voedt en verbetert het haar, voegt glans toe en bevordert de elasticiteit. Shea boter is een antioxidant dat voedt en verzacht. Granaatappel is rijk aan omega 5 en essentiële vetzuren. Bevordert kleurbescherming en gaat het verouderingsproces tegen.

Voor de stoere en trendy heren voert Lintsen kappers DEPOT® – een heerlijk merk met haarverzorgingsproducten uit Italië! DEPOT® eert de traditie van de verzorging van mannen met een geavanceerd en uitgebreid concept. De verfijnde maar toch eenvoudige, doelgerichte producten die deel uitmaken van deze lijn zijn moderne must-haves gebaseerd op traditionele formules: echte klassiekers voor de hedendaagse man.

DEPOT® biedt een compleet assortiment aan van mannenverzorgingsproducten en voorziet daarmee in de vraag van mannen, aangepast aan hun behoeften. Specifieke producten van een hoge kwaliteit met een sterke identiteit die gemaakt zijn voor veeleisende mannen.

Rica hair Lintsen Kappers

RICA produceert verantwoorde, natuurlijke producten die de schoonheid van lichaam en geest versterken. Rica produceert haar- en lichaamsverzorgingsproducten met behulp van de natuurlijke hulpbronnen van Sicilië en de vulkaan Etna. Rica is een Italiaans cosmeticabedrijf dat sinds 1994 actief is in de haarverzorgings- en lichaamsverzorging en aanwezig is in meer dan 60 landen over de hele wereld.

Evo hair Lintsen Kappers 2020

EVO had ooit het verlangen om het niveau van de haarindustrie op te schudden en daarom is het Australische merk gestart met het ontwikkelen van innovatieve producten. Inmiddels is EVO uitgegroeid tot een wereldwijde beweging, waarbij eerlijke schoonheidsproducten die mens en planeet respecteren, centraal staan. EVO staat dan ook bekend om hun leuke, modern-ogende producten met de meest grappige maar eerlijke teksten.

Wil je een afspraak maken? We helpen je graag verder!