skip to Main Content

Het ervaren team van Lintsen Kappers

Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt en je haren volledig kan vertrouwen aan je kapper! Met ons uitgebreide en uiteenlopende team zit er met zekerheid iemand tussen die perfect bij jou en je haren past. Sommige kappers werken al meer dan 30 jaar bij Lintsen Kappers. Een schat aan ervaring dus. Daarentegen zorgen de jonge medewerkers van ons team weer voor een frisse blik en nieuwe creatieve ideeën.

Het team is een echte weerspiegeling van onze klanten; ieder met een eigen stijl en karakter. De perfecte combinatie om tot de beste resultaten en kapsels te komen. Benieuwd naar ons team? Ontmoet ze hier! We will be ‘hair’ for you.

Sharon

Vanaf de eerste seconde bij Lintsen Kappers in 2014 heb ik het er onwijs naar mijn zin. De goede sfeer en leuke collega’s dragen bij aan hele fijne werkomgeving. Het liefste ben ik bezig met verven, highlights en balayage. Of het geven van een complete make-over maakt me erg blij. Het verschil dat je daarna ziet is zo gaaf! Trots ben ik er op dat ik mij brandspecialist van KEVIN.MURPHY mag noemen. Ik adviseer en vertel mensen graag over deze heerlijke en goede producten.

Mara

Als kind wist ik het al zeker. Ik wilde kapster worden! En gelukkig blijkt het net zo leuk te zijn als ik als kind dacht. Het leukste vind ik het als een klant een grote metamorfose wilt. Daar kan je iemand zo blij mee maken. Daarnaast vind ik het erg fijn om mijn kennis in te zetten en klanten een goed en passend advies te geven. Tot slot zet ik graag highlights en balayages bij mensen. Mensen weer vrolijk de deur uit zien lopen, daar doe ik het voor.

Maaike

Jullie kennen mij wellicht al want ik heb al eerder met veel plezier bij Lintsen Kappers gewerkt. De afgelopen periode heb ik mezelf gespecialiseerd in extensions. De kennis en ervaring over extensions ga ik ook toepassen bij Lintsen Kappers. Ook het highlighten en het zetten van Balayage is echt mijn ding. Tot snel weer in de salon!

Astrid

Al 33 jaar werk ik met heel veel plezier bij Lintsen Kappers. Wat het geheim is? Een hecht en creatief team vol met passie. Er wordt mij wel eens gevraagd wat ik het leukste vind aan het kappersvak, waarop het antwoord is; eigenlijk alles. Iedere klant is anders en dat maakt het zo afwisselend. Op naar de komende fijne jaren! Mijn motto: ‘maak van elke dag een feest’, lukt op deze werkplek sowieso.

Isabelle

Of het nu mijn eigen haar is, of het haar van iemand anders…ik vond het altijd al heel erg leuk om met haar bezig te zijn! De creativiteit van het kappersvak en de gezelligheid met de klant spreken mij erg aan. Mensen met een lach de kapsalon laten verlaten, dit is altijd mijn grote doel. Om deze reden wil ik steeds meer over het kappersvak blijven leren en wil ik mezelf blijven ontwikkelen.

Jamilla

Weet je wat zo leuk is aan mijn vak? Elke dag is anders, maar je werkt wel steeds met hetzelfde doel: de klant met een glimlach de deur uit laten gaan. Iedere klant help ik met veel plezier. Van jong tot oud, met een knipbeurt of een kleuring. Elke klant wil ik tevreden en weer met nieuwe energie de kapsalon zien verlaten. Het liefste ben ik bezig met het kleuren en het in model brengen van lang haar.

Judith

Wat in mijn ogen zo goed is aan ons team is dat we allemaal van elkaar verschillen, maar wel allemaal onszelf zijn en naar eigen inzicht de klant zo goed mogelijk willen helpen. Het succes van de kapsalon zie je terug in de grote vaste klantenkring. Ik werk hier nu al ruim 20 jaar en ik blijf dezelfde gezichten zien. Wat ik daarnaast een groot pluspunt vind zijn de fijne producten waar we mee werken. We hebben een uitgebreide collectie aan kwalitatief uitstekende merken.

Marian

Sinds 1975 ben ik vol trots onderdeel van het hechte Lintsen Kappers team. Door mijn specialisatie op het gebied van haar- en hoofdhuidproblemen adviseer ik mensen graag over problemen op dit gebied. Daarnaast help ik klanten met het uitzoeken en het aanmeten van haarstukken. Het kan een erg emotioneel proces zijn, waar ik heel graag bij help. Het is fijn om te zien dat mensen weer zeker worden met hun haarstuk.

Yvonne

Al 37 jaar ben ik werkzaam in het kappersvak! Heren knippen is mijn specialisatie, maar ook dames knip ik met groot plezier. Met veel enthousiasme werk ik bij Lintsen Kappers omdat ik het bijzonder vind om samen te werken met stylisten van alle leeftijden en de gevarieerde groep mensen die ik knip. Sommige mensen knip ik al meer dan 30 jaar en dat schept natuurlijk ook een bijzondere band.

Marleen

Met heel veel plezier ga ik elke dag weer naar mijn werk. Niet alleen door mijn behulpzame en leuke collega’s, maar ook doordat het elke dag erg gezellig is met de klanten. Je bouwt een vaste klantenkring op, maar je ontmoet ook veel nieuwe mensen. Er is altijd ruimte voor een leuk gesprek. Het liefste knip ik heren en dames met kort haar.

Monique

Wat in mijn ogen heel belangrijk is, en wat ik bij Lintsen Kappers zeker krijg, is de kans om up to date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in ons mooie vak. Door de gezellige en goede sfeer tussen de collega’s hangt er een hele fijne en ontspannen sfeer in de kapsalon. Het voelt voor mij ook echt als een thuis. Knippen en föhnen behoren tot mijn favoriete bezigheden, maar ook het zetten van permanenten doe ik graag. Elke dag weer wil ik ervoor zorgen dat iedere klant tevreden de deur uit gaat!

Sylvia

Hoe leuk kan een vak zijn! Elke dag weer zie ik mensen een stuk vrolijker, blijer, zelfverzekerder en gelukkiger met zichzelf de deur uit gaan. Waar ik daarnaast blij van wordt is ik met al mijn collega’s hetzelfde doel voor ogen heb. Samen willen we echt het beste voor al onze klanten. Ik vind dat alleen zelf ervoor kan zorgen dat je het naar je zin hebt in het leven. Daarom ben ik van plan om nog heel lang als kapster bij Lintsen te blijven werken!

Senne

Als enthousiast haarstylist geniet ik van het bezig zijn met haar. Ik heb een voorliefde voor highlights en wil mijn vaardigheden graag verder ontwikkelen op het gebied van knippen en alle kleurtechnieken. Naast deze professionele vaardigheden ben ik ook erg sociaal en ik houd van contact met mensen. Wat ik erg belangrijk vindt is om een goede band op te bouwen met zowel collega’s als klanten.

Eva

Van jongs af aan droom ik ervan in het kappersvak te werken, mensen blij te maken en met een grote glimlach te laten vertrekken. Geen dag is hetzelfde en ik hou van de afwisseling van het vak. Kleur, permanent, watergolf, heren of dames..ik vind alles interessant en ik wil graag groeien en leren.

Ghislaine

Alle kleuren van de regenboog zaten al in haar eigen haar en mede daarom wist Ghislaine vanaf kleins af aan al dat ze graag haarstylist wilt worden! Vooral het sociale aspect vindt ze erg belangrijk en daarom heeft ze het vak van haarstylist gekozen. De branche ontwikkelt snel door en het is leuk om de klanten met een glimlach de salon te zien verlaten. Doordat Lintsen Kappers beschikt over een groot team is er veel overleg mogelijk wat ik fijn vindt.

Leerbedrijf

Lintsen Kappers is een erkend leerbedrijf. Dit houdt in dat onze ervaren kappers jonge mensen opleiden tot de beste kappers en ze zo een schat aan ervaring op doen. Door de frisse blik, nieuwe tips en kritische vragen van de junioren blijven wij als Lintsen Kappers ook groeien en vernieuwen. Win-win toch?

Back To Top