skip to Main Content

K18 - Herstel je haar in 4 minuten!

Ben jij ook klaar met je gespleten haarpunten, dof en/of pluizig haar? Wij hebben voor jou dé oplossing. ‘Wat is deze oplossing?’, horen we je denken. K18 Hair! K18 Hair is een merk dat na jarenlang wetenschappelijk onderzoek is ontstaan. K18 gebruikt de stof K18Peptide. Deze stof vervangt de verloren bouwstenen (ook wel keratine genoemd) in je haar. Het resultaat? De kracht, veerkracht en zachtheid van je haar ontstaan al na 4 minuten! Na jaren van onderzoek heeft het merk verschillende haarproducten ontwikkeld. Een bijkomend voordeel is dat deze producten niet alleen goed zijn voor je haar, maar ook voor de planeet. Het zijn namelijk biologische (vegan) producten die niet op dieren zijn getest.

Wanneer is een K18 geschikt voor jou?
Is je haar beschadigd door een chemische behandeling zoals het blonderen van je haar of door het gebruik van een stijltang? Of is je haar dof en pluizig en toe aan een herstelkuur? Dan is dit de perfecte behandeling voor jou. In onze salon kan je een professionele K18 service krijgen, met al binnen 4 minuten resultaat. Je loopt naar buiten met gezonder en sterker haar!

Toepassingen in de salon en thuis

K18 Hair behandeling in de salon
K18 heeft twee haarproducten ontwikkeld; K18 Mist en K18 Mask. De K18 Mist wordt alleen gebruikt in de kapsalon en is niet te koop voor de consument. De K18 Mask daarentegen is ook thuis te gebruiken. De K18 Molecair Repair Mist is een voorbehandeling die wordt gebruikt voor een chemische behandeling zoals het kleuren of blonderen van je haar. De mist dringt door tot diep in de cortex van het haar en herstelt daar beschadigingen. Na het kleuren of blonderen van je haar gebruiken we de K18 Mask om je haar verder te herstellen en versterken. Je haar blijft gezonder en en je kleur blijft langer in goede conditie!

K18 Hair behandeling thuis;  zeer gemakkelijk in gebruik!
Ook thuis is dit masker zeer gemakkelijk toe te passen! Wanneer gebruik je het? Voor het beste resultaat gebruik je K18 na elke 4 tot 6 wasbeurten thuis. Nadat je je haar hebt gewassen en handdoekdroog hebt gemaakt, brengt je K18 aan en laat je het 4 minuten intrekken. Je haar wordt direct gezonder en sterker! Daarna is je haar klaar om gestyled of geföhnd te worden. Hair like new!

Bestel K18 verzorging voor thuis in de webshop

Back To Top