Keratine behandeling

Een keratine behandeling is een ‘wash-out’ behandeling, dit houdt in dat het langzaam (in 3 tot 6 maanden) uit het haar slijt door wassen en stylen van het haar. Keratine is een lichaamseigen bouwstof, deze komt voor in je haar maar ook in je huid en nagels. Je haar bestaat voor zo’n 90% uit keratine. Wanneer je haar afbreekt, gaat pluizen en onhandelbaar wordt heeft het een groot deel van de van nature aanwezige keratine verloren. Deze tekorten weer aanvullen is alleen mogelijk door middel van een keratine behandeling. Gekozen kan worden voor de ‘Light’ of de ‘full’ treatment.

Een ‘Full Treatment’ (199,00 inclusief knippen en een Kevin Murphy verzorgingsset ter waarde van 55,00) duurt tussen de 1,5 en 3 uur, dit hangt af van de lengte en dikte van je haar. Keratine is een kostbaar product en het is belangrijk dat de juiste hoeveelheid gebruikt wordt voor het beste resultaat. Ons doel is om je zo lang als mogelijk te kunnen laten genieten van je haar na de behandeling, het effect blijft tot zo’n 6 maanden in je haar zitten en door wassen, zwemmen, kleuren, etc slijt in die maanden beetje bij beetje de keratine er uit. Het is bij de Full Treatment behandeling van belang dat het haar 2 dagen na de behandeling niet gewassen wordt en dat er geen klemmetjes of elastiekjes in het haar gedaan worden.

Naast de ‘Full Treatment’ hebben wij ook veel dames die de voorkeur geven aan de ‘light’ versie van de volledige behandeling, de ‘Keratine Blow Dry’. Meestal wordt deze keus gemaakt omdat de behandeling minder tijdrovend (30 tot 45 minuten) én minder kostbaar (35,- tot 45,-) is.

Beiden keratine behandelingen voeden je haar maar de ‘Full Treatment’ is de meest intensieve van de twee. Waar de ‘light’ zo’n 4 tot 6 weken effect blijft houden heb je met de ‘full’ versie tot wel 6 maanden plezier van de behandeling.

Door na de behandeling je haar thuis met de juiste producten (zonder sulfaten, chloride en parabenen) te wassen, verzorgen en stylen kan de keratine zo lang mogelijk behouden blijven.

Wil je een afspraak maken? We helpen je graag verder!