skip to Main Content

Introductie

Na het kleuren van je haar loop je weer met een heerlijke frisse en glanzende look naar buiten. Voor het beste resultaat zijn goede kleurproducten erg belangrijk. Daarom kleuren wij met de producten van het merk KEVIN.MURPHY. De kleurlijn van KEVIN.MURPHY is super uitgebreid en parabeen-, PPD- en ammoniavrij. Daarnaast worden er voor de basis veel natuurlijke ingrediënten zoals honing, shea boter, aloë vera en granaatappel gebruikt en is niks op dieren getest. Tot slot bevatten deze producten een innovatieve Molecular Couple Guarantee technologie.

Klinkt misschien ingewikkeld, maar het houdt in dat alle moleculen worden gekoppeld. Hierdoor is er minder kans is op kleurvervaging, allergische reacties en het beschadigen van het haar en de hoofdhuid. Kortom: super fijne producten om mee te werken en het zorgt voor het beste resultaat!

Toner

Een toner wordt vaak na een kleurbehandeling, zoals folies, kamkleuren, blonderingen of balayage gebruikt. De toner verwijderd de gele/oranje gloed en/of brengt het haar in de gewenste kleur zoals beige, asblond of koper. Toner is een spoeling die na een aantal wasbeurten vervaagd.

Gebruik een goede shampoo, conditioner en/of masker, zonder sulfaten, chloride en parabenen om de kleuring te behouden. Ook kan je ervoor kiezen om kleurconditioners en kleurmaskers te gebruiken. Om bijvoorbeeld een asblonde kleur mooi te houden adviseren wij een zilvershampoo en/of zilverconditioner.

Kosten
10cc €12,50
20cc €17,50

Prijs is afhankelijk van haarlengte/haardikte

Advies voor thuisgebruik

Hoe hou je de kleuring zo lang mogelijk mooi? Wij zetten wat tips voor je op een rij!

  • Gebruik een goede shampoo. Het is belangrijk om een shampoo te kopen zonder sulfaten, chloride en parabenen.
  • Was je haar niet te vaak, 1 a 2 keer per week is voldoende.
  • Gebruik kleurconditioners en/of kleurmaskers. Die heb je in verschillende tinten van beige, asblond tot koper, rood of violet. Hierdoor fris je de kleuring weer op zonder dat je weer naar de kapper hoeft.
  • Vraag ons om tips voor goede producten! Wij helpen je graag.
Back To Top