skip to Main Content

Net ‘n haartje beter

Al vanaf de jaren 60, toen Tom Lintsen zijn verschillende kapperszaken opende, was dit het doel en de slogan van het bedrijf. Sinds 1989 doen zijn dochter Wendelien en haar man Jaap het net ‘n haartje anders, maar uiteraard nog wel met hetzelfde doel. De beste service en kwaliteit leveren kon vanuit hun ogen beter vanuit één winkel. Zo gezegd, zo gedaan; de rest van de kapsalons werden gesloten en alle aandacht ging naar de kapsalon in de van Nesstraat in Alphen aan den Rijn. En met succes; al vijf keer zijn wij uitgeroepen tot ‘Kapsalon van het jaar van de gemeente Alphen aan den Rijn’, met een gemiddelde beoordeling van een 9,3.

Klanten weer stralend naar buiten zien gaan met een fris uiterlijk en nieuwe energie maakt ons blij en trots. Dit is allemaal mogelijk door ons hechte en enthousiaste team. Tel daar het gebruik van de beste producten en een unieke zaak waar al 60 jaar lang een vertrouwd familiegevoel hangt bij op en je hebt de succesformule gekraakt. We are proud to be your hairdresser!

Een andere ervaring in iedere hoek

Een bezoek aan de kapper moet in onze ogen een uitje zijn. Even een moment voor jezelf, een plek om op te laden en vervolgens met een fantastisch nieuw kapsel weer helemaal fris de deur uit lopen; dat is wat wij jou gunnen! Tijdens het drinken van een lekkere espresso of cappuccino uit onze Italiaanse bar, word je omringd door een heerlijke geur die in de salon hangt. Nieuwsgierig vraag je je af waar die geur vandaan komt. Al gauw heb je je antwoord en valt je oog op het uitgebreide haar- en lichaamsverzorgingsproducten assortiment achter de balie met de absolute topmerken; Kevin Murphy, Rica, Depot en Eleven. Afhankelijk van je wensen brengen we je naar een van onze ‘ruimtes’. Waar je ook staat in onze salon, er is overal wat te zien. Wie houdt van kunst, zal zich zeker thuis voelen door de prachtige originele wand- en plafondschilderingen van wereldberoemd decorateur Jan Berghuis Jr.

Wil je je haar kleuren en wassen? Ontspan in een heerlijke massagestoel waar je haren worden gewassen en geverfd. Wacht vervolgens met een tijdschrift naar keuze tot je haar de juiste tint heeft. Vervolgens wordt in één van de vele gezellige plekjes voor in de winkel je haar weer tot een perfect kapsel geknipt. Speciaal voor de mannen is er achterin de kapsalon een authentieke barbershop voor heren ingericht met neonverlichting. Everything feels better after a haircut!

Back To Top