skip to Main Content

Introductie

Haarverlies kan verschillende oorzaken hebben. Veelvoorkomende oorzaken zijn stress, chemotherapie, bestraling, medicijngebruik, een haarziekte of erfelijke factoren. Vrouwen kunnen ook last hebben van dun haar en daarom graag een haarwerk of een pruik opzetten. Wat de reden ook is; je bent bij Lintsen Kappers aan het juiste adres! Wij zorgen er samen voor dat je een pruik of haarwerk krijgt dat bij jou past en waar jij je fijn bij voelt. Lintsen Kappers werkt tevens als consulent voor NHS – Natural Hair Solutions.

Samen komen we tot het mooiste haarwerk of pruik voor jou
Lintsen Kappers stylist en kapster Marian is een ware specialist op het gebied van haarwerken en pruiken. Al ruim 45 jaar is ze werkzaam in het kappersvak. Door deze schat aan ervaring is ze de aangewezen persoon om jou bij te staan in het maken van de juiste keuze. Of je nu een voorkeur hebt voor natuurlijk of synthetisch haar; er is keuze in overvloed. Wij adviseren je om voorafgaand aan je behandeling(en) al een oriënterend gesprek met ons te hebben. Daarnaast raden wij je sterk aan om iemand mee te brengen bij je bezoek aan de salon. Een haarwerk of pruik uitzoeken is vaak een emotionele stap. Een bekende aan je zijde is op dat moment vaak heel fijn. Daarnaast kan deze persoon een goede hulp zijn bij het maken van de juiste keuze!

Vergoeding & Verzorging

Vergoeding
Je pruik of haarwerk wordt vaak geheel of gedeeltelijk vergoed door je zorgverzekeraar. Wij helpen je uiteraard graag met alles rondom de vergoeding. Als je je zorgpas meeneemt dan kunnen wij direct kijken wat je vergoed krijgt. Het maakt hierbij niet uit bij welke zorgverzekeraar je zit.

Verzorging
Heb je chemotherapie? Dan kan er helaas irritatie aan de hoofdhuid optreden. Deze irritatie kan worden verlicht met de juiste producten (shampoo, conditioner en lotion). Wij adviseren je graag de beste producten die je thuis kan gebruiken. Lintsen Kappers heeft speciaal om deze reden een mooie en complete lijn farmaceutische producten van Mediceuticals. Ook bieden wij een set verzorgingsproducten aan voor je haarwerk of pruik, zodat deze in topconditie blijft!

Back To Top