skip to Main Content

Introductie

Keratine is een lichaamseigen bouwstof, deze komt voor in je haar maar ook in je huid en nagels. Je haar bestaat voor zo’n 90% uit keratine. Wanneer je haar afbreekt, gaat pluizen en onhandelbaar wordt heeft het een groot deel van de van nature aanwezige keratine verloren. Deze tekorten kan je door middel van een keratine behandeling weer aanvullen. Daardoor ziet je haar er weer mooi glanzend, gezond en pluisvrij uit.

Je haar wordt er niet stijl van, dus als je krullen hebt blijven die er wel inzitten alleen is het haar beter handelbaar. We hebben 2 varianten van de keratine behandelingen de ‘Light’ of de ‘full’.

Full keratine behandeling

De full keratine behandeling is de volledige behandeling, waar je gemiddeld 3 tot 6 maanden plezier van hebt. Deze behandeling duurt tussen de 1,5 en 3 uur, dit hangt af van de lengte en dikte van je haar omdat de keratine helemaal in de kern van het haar gebracht wordt. Ons doel is om je zo lang als mogelijk te kunnen laten genieten van je haar na de behandeling, daarom krijg je bij deze behandeling een KEVIN.MURPHY shampoo en conditioner erbij. Door wassen, zwemmen, kleuren, etc. slijt de keratine beetje bij beetje uit je haar.

Kosten

€199,-* dat is inclusief KEVIN.MURPHY shampoo, conditioner en knippen.
*bij lang/dik haar kan er een kleine toeslag bijkomen.

Light keratine behandeling

Dit is een lightversie van de full keratine behandeling, oftewel de ‘Keratine Blow Dry’. Hierbij wordt het haar gewassen, keratine aangebracht en mooi geföhnd. Meestal wordt deze keuze gemaakt omdat de behandeling minder tijdrovend, 30 tot 45 minuten is. Bij deze behandeling heb je er gemiddeld 4 tot 6 weken plezier van.

Kosten*

Kort haar €37,50
Lang haar €47,50

*we adviseren je graag

Tips na de behandeling

  • Gebruik producten zonder sulfaten, chloride en parabenen om zo lang mogelijk plezier te hebben van de keratine. Als het er wel inzit slijt de keratine er snel uit.
  • Het is van belang dat het haar 2 dagen na de behandeling met rust gelaten wordt, dus het haar mag niet gewassen worden en gebruik geen klemmetjes of elastiekjes.
Back To Top