Het team

Bij Lintsen Kappers werkt een hecht team van vakbekwame en ervaren medewerkers, van wie sommigen al meer dan dertig jaar in dienst zijn. Met elkaar zorgen zij voor een goede sfeer in de zaak en een gastvrije ontvangst van iedereen. Het zijn heel uiteenlopende mensen: van jong tot ouder, van klassiek tot kinky, van behoudend tot extravert. Net als onze klantenkring eigenlijk! Zo vind je altijd de kapper die precies bij jou (en je haren) past.

Lintsen Kappers is de allereerste werkgever van Astrid: ze werkt hier al sinds 1988. Ze is een allround kapster, die graag haren kleurt. Iedere dag weer ervaart ze het als een mooie uitdaging om klanten tevreden en met een goed gevoel de deur uit te laten gaan.

Sinds 2003 werkt Daniëlle bij Lintsen Kappers. Ze vindt dat een bezoek aan de kapper een uitje moet zijn. Daarom doet ze er alles aan om het de klant naar de zin te maken. Ze is graag bezig met lang haar kleuren en stylen.

Judith werkt sinds haar vijftiende als kapster en is sinds 1998 werkzaam bij Lintsen Kappers. Ze waardeert de trouwe klantenkring binnen het bedrijf. Het leukste aan haar werk is het omgaan met mensen en hen mooi maken. Voor een speciale gelegenheid of gewoon voor zichzelf.

Loes geniet elke dag weer van haar lieve collega’s en van het feit dat zij er samen in slagen mensen blij de deur uit te laten gaan. Ze vindt het leuk om creatief bezig te zijn en houdt van de afwisseling van het vak. Ze werkt bij Lintsen Kappers sinds 1982.

Maaike volgt de kapper-plus opleiding! Dit is een opleiding tot stylist gecombineerd met visagie en grime. Maaike vindt het leuk om mensen mooi te maken en om een gezellig praatje te hebben met de persoon die ze styled. Achter de schermen bij grote modeshows lijkt haar geweldig! Daarnaast is Maaike ook Brandspecialist van KEVIN.MURPHY.

Mara heeft gekozen voor de kappersopleiding omdat ze uiterlijke verzorging erg belangrijk vindt en al vanaf jongs af aan wist ze daarom dat ze kapster wilde worden. Mara volgt momenteel de opleiding en het leukste vindt ze knippen en kleuren, daar wilt ze graag in doorgroeien. Mara is erg gedreven en voert graag een gezellig gesprek!

Marian werkt al bij Lintsen Kappers sinds 1975. Ze is specialist op het gebied van haar- en hoofdhuidproblemen en helpt klanten met het uitzoeken en aanmeten van haarstukken. Daarnaast vindt ze het leuk om permanenten of watergolf te zetten.

Mark is de enige heer temidden van alle dameskappers. Dat schrikt hem helemaal niet af, want hij werkt al sinds 1996 bij Lintsen Kappers. Bovendien praat hij minstens zoveel als zijn vrouwelijke collega’s. Mark kleurt graag en zet met plezier extensions. Hij geniet van de afwisseling binnen zijn beroep.

Marleen is dol op knippen en kleuren en doet dit dan ook al sinds haar zestiende bij Lintsen Kappers. Het liefst verzorgt ze de kapsels van heren of de lekkere ‘korte koppies’ bij dames. Het is haar missie iemand weer mooi en vrolijk naar huis te laten gaan.

Megan volgt de opleiding tot stylist en houdt veel van het contact met andere mensen. Ze besteedt veel aandacht aan uiterlijke verzorging, zowel voor haarzelf als bij anderen. Met name het kleuren van haar lijkt haar geweldig!

“Tot de volgende keer!”, zegt Monique altijd vol vertrouwen, nadat ze haar klanten heeft geknipt. Ze doet namelijk haar uiterste best om de klant tevreden te houden en helemaal up-to-date te blijven wat het vak betreft. Ze houdt van dames knippen, haren föhnen, kleuren en permanenten.

Rachel werkt sinds 2008 bij Lintsen Kappers, nadat ze eerst bij andere kapsalons en een groothandel binnen de branche ervaring heeft opgedaan. Rachel houdt van knippen. Ze vindt het vooral leuk om mensen mooi te maken en hen tijdens een gezellig gesprek volledig op hun gemak te stellen.

Sandra | Lintsen Kappers Alphen aan den Rijn

Sinds 2002 werkt Sandra bij Lintsen Kappers. Ze houdt van de vrijheid die ze krijgt binnen het bedrijf en van de afwisseling die het werk biedt. Dames of heren, knippen of kleuren: ze doet het allemaal!

Sharon is haarstylist. Van jongs af aan al wil ze het kappersvak in en daarnaast is Sharon Brandspecialist van KEVIN.MURPHY. Het lijkt haar erg leuk om zich, naast het knippen, te specialiseren in opsteken van lang haar en bruidskapsels.

Sylvia gooit alles in de strijd om haar klant tevreden en vol zelfvertrouwen naar huis te zien gaan. Ze houdt van dames en heren knippen, steekt graag haren op en verzorgt gala- of bruidskapsels. Ook knipt ze met alle plezier kinderen. Ze werkt al bijna veertig jaar als kapster en is sinds 1999 werkzaam bij Lintsen Kappers.

Leerbedrijf

Lintsen Kappers is een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat onze ervaren kappers jonge mensen opleiden om te kunnen slagen in het vak. De junioren zorgen voor een frisse kijk en soms nieuwe tips, omdat ze onbevangen in het vak staan en kritische vragen stellen. Op hun beurt doen zij een schat aan ervaring op binnen onze kring gemotiveerde en ervaren medewerkers.

Wil je een afspraak maken? We helpen je graag verder!